Succesvolle financiering bedrijfspand Versmarkt de Zon is een Turkse supermarkt

Succesvolle financiering bedrijfspand Versmarkt de Zon is een Turkse supermarkt

Versmarkt de Zon is een Turkse supermarkt

Onderneming

Versmarkt de Zon is een Turkse supermarkt welke zocht naar een financiering voor een bedrijfspand. Het betreft een typische familiesupermarkt, iedereen draagt zijn steentje bij. Door de persoonlijke benadering in combinatie met de diversiteit aan verse producten lukt het deze onderneming al ruim 20 jaar succesvol te zijn.

Bedrijfspand

Eigenaar Yadigar Aksoy (54) zag een kans in een nabij gelegen bedrijfspand welke hem werd aangeboden. Hij had al enige tijd het idee om een tweede supermarkt te starten en zocht hiervoor een passende financiering. Na enkele gesprekken met Yadigar en zijn zoon Hakan (zie foto) kreeg Finding (voorheen Credion Utrecht) het vertrouwen om de mogelijkheden te onderzoeken voor een financiering van dit bedrijfspand.

Financiering

Wij zijn erg blij en enorm trots dat wij deze wens voor Versmarkt de Zon hebben kunnen vertalen naar een passende financiering. Uiteindelijk is er een scherp renteaanbod aangeboden en geaccepteerd. Een mooie samenwerking waarbij wij Versmarkt de Zon heel veel succes wensen met de opstart van deze tweede vestiging.

800 533 Finding