Over ons

Door de toegenomen regelgeving en reorganisaties binnen de bancaire sector is er steeds minder tijd en aandacht voor maatwerkadvies voor MKB-ondernemers. FINDING staat naast je als onafhankelijk partner en begeleidt en adviseert je in het gehele financieringstraject!

Door de toegenomen regelgeving en reorganisaties binnen de bancaire sector is er steeds minder tijd en aandacht voor maatwerkadvies voor MKB-ondernemers.

Als ondernemer zal je ervaren dat het lastig is een passend bancair advies te krijgen op je financieringswens. Vaak sta je op zo’n moment alleen richting de geldverstrekker zonder een vergelijking te hebben van voorwaarden en condities binnen het gehele financieringslandschap.

FINDING staat naast je als onafhankelijk partner en begeleidt en adviseert je in deze financieringstrajecten. Je kan hierbij rekenen op maatwerk advies van je persoonlijke adviseur en met ruime kennis en ervaring binnen de financiële sector. Onze ambitie is om je volledig te ondersteunen bij je groeidoelstelling op een eerlijke en transparante wijze.

Waarom FINDING?

100% onafhankelijk en deskundig advies

Adviseurs hebben gezamenlijk meer dan 15 jaar bancaire en financieringservaring

Je krijgt toegang tot een uitgebreid financieringsnetwerk (ruim 80 geldverstrekkers)

Garantie op de beste deal, beste tarieven en condities

Uw adviseurs

Wij regelen snel de perfecte financiering voor MKB-ondernemers. Wij staan naast je als onafhankelijk partner en begeleiden en adviseren je in deze financieringstrajecten. Je kunt bij ons rekenen op maatwerk advies met ruime kennis en ervaring binnen de financiële sector. Uw financiering is ons ding.